BUILD YOUR BRAND - JANUARY 18, 2019

9:30 - 10 a.m. Registration 

10 - 10:30 a.m. Networking Bingo

10:30 - 10:40 a.m. Welcome
Dylan T. Thriffiley, YLD Chair 
W. Michael Street, Louisiana Bar Foundation President 
Salons 1-2

10:40 - 11:10 a.m. The Value of Bar Participation (0.5 hours CLE credit) (Professionalism)
Barry H. Grodsky, LSBA President 
Salons 1-2

11:10 a.m. - 12:10 p.m. Opening Plenary: Practicing in the Social Media Age (1 hour CLE credit) (Ethics)
Moderator: Danielle "Dani" L. Borel 
Panelists: Franz N. Borghardt & Hayden A. Moore 
Salons 1-2

12:10 - 12:20 p.m. Email Break

12:20 - 12:50 p.m. Lunch and Presentation of YLD Awards 
Dylan T. Thriffiley, YLD Chair 
Salons 1-2

12:50 - 1:20 p.m. Keynote Address (0.5 hours CLE Credit) (Professionalism)
Keynote Speaker: 
Tanner D. Magee, Louisiana State Representative • District 53 • Houma
Salons 1-2

1:20 - 1:30 p.m. Email Break

BREAKOUT SESSIONS
1:30 - 2:30 p.m. Good Associates Make Good Partners: Climbing the Ladder at Your Firm (1 hour CLE credit)
Panelists: Graham H. Ryan, Kellen Matthews, Jeff Coreil & Kelly Brilleaux 
Salon 2

1:30 - 2:30 p.m. Building Your Law Practice from the Ground Up (1 hour CLE credit) (LPM)
Panelists: P. Heath Hattaway, Loren D. Shanklin & Paul "Woody" Scott 
Salon 3

2:30 - 2:40 p.m. Email Break

SPRINT SESSIONS
2:40 - 3:10 p.m. 
Sprint Session A: Bankruptcy 101
(.5 hours CLE credit) 
Panelists: Ryan Richmond & Lacey Rochester 
Salon 2

Sprint Session B: Fundamentals of a Transaction
Panelists: Kristi Richard & Ashley Bynum Donald
Salon 3

3:10 - 3:40 p.m. 
Sprint Session C: Criminal Law for the Uninitiated
(0.5 hours CLE Credit)
Panelists: Jeffrey D. Hufft & Joshua Williams 
Salon 2

Sprint Session D: Modern Day Inclusion in the Workforce (Professionalism)
Panelists: TBD 

3:40 - 3:50 p.m. Email Break

3:50 - 4:50 p.m. The Idea Exchange
Chat with other attendees about law related topics that interest you in this speed networking format. 

  • Roundtable Marketing Successes

  • Roundtable Your First Courtroom/Boardroom Appearance Stories

  • Roundtable Tech Talk

  • Roundtable Pro Bono Opportunities

  • Roundtable Community/Bar Service 

  • Roundtable Building Your Practice Area

Salon 1-2

4:50 - 5 p.m. Wrap- Up and Adjourn
Danielle "Dani" L. Borel
Salon 1-2

5 - 6 p.m. Networking Reception 
Bienvenue

6 - 7:30 p.m. Reception Honoring 50-, 60- and 70-Year Members
(Open to all registrants)
Salon 1-2

7 p.m. Dine-Arounds
Sign up at the meeting registration desk by 12 noon for the restaurant of your choosing for an evening of camaraderie and food with your fellow attendees and YLD Council members. Dinners are Dutch-treat.
(Meet in the hotel lobby at 6:45 p.m.)

Fit To Practice Workshop Panel at LSU Law Center – January 28, 2019

More details to come